2019.40.2.1 (38f55d9f9205)

Geplaatst op: 11 december 2019

Laatst bijgewerkt:


Leestijd: < 1 minuut
553 x bekeken

Verbeteringen van Automatische ruitenwissers

Automatische ruitenwissers zijn verbeterd: ze worden eerder geactiveerd bij lichte regen en reageren nu beter op veranderingen van de regenval in meer omgevingen. De automatische ruitenwissers gebruiken nu het eerste ‘deep neural network’in productie: dit is getraind met ruim 1 miljoen beelden om waterdruppels op een voorruit en andere weersaanwijzingen te detecteren. Als de automatische ruitenwissers niet volgens uw voorkeur werken, worden handmatige aanpassingen van de ruitenwissersnelheid vastgelegd. Zo wordt het netwerk verder getraind en verbeterd in toekomstige software-updates.

Om de automatische ruitenwissers in te schakelen, tikt u op het ruitenwisserpictogram in het gedeelte “Kaarten” van het touchscreen en kiest u AUTO.

Verbeteringen van Automatisch wisselen van rijstrook

Automatisch wisselen van rijstrook is beter afgesteld en gebeurt nu met meer vertrouwen. Wanneer wordt gedetecteerd dat de naastgelegen rijstrook vrij is, gebeurt het automatisch wisselen van rijstrook sneller en assertiever.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.

2019.36.2.1 (ea322ad)

Nieuwe software update! Op dit moment is er een uitrol bezig van 2019.36.2.1 (ea322ad). Bekijk hier de Nederlandse release notes!

Lees verder

Model 3SX Tour Wallpaper

Storing opgelost: Inschrijven Model 3SX Tour weer mogelijk

Vandaag hebben we een korte storing ondervonden waardoor het inschrijfformulier niet goed functioneerde. Hierdoor was het niet mogelijk om in te schrijven voor de Model 3SX Tour.

Lees verder

Tesla Model S Pearl White Multi-Coat Wallpaper

Tesla voert wederom wijzigingen door in aanbod Model 3, Model S en Model X!

De laatste tijd is Tesla nogal wispelturig over het assortiment en prijsstellingen. Gisterenavond zijn er wederom aanpassingen doorgevoerd in het complete assortiment.

Lees verder

Deel op Social Media