2019.40.2.1 (38f55d9f9205)

Geplaatst op: 11 december 2019

Laatst bijgewerkt:


Leestijd: < 1 minuut
644 x bekeken

Verbeteringen van Automatische ruitenwissers

Automatische ruitenwissers zijn verbeterd: ze worden eerder geactiveerd bij lichte regen en reageren nu beter op veranderingen van de regenval in meer omgevingen. De automatische ruitenwissers gebruiken nu het eerste ‘deep neural network’in productie: dit is getraind met ruim 1 miljoen beelden om waterdruppels op een voorruit en andere weersaanwijzingen te detecteren. Als de automatische ruitenwissers niet volgens uw voorkeur werken, worden handmatige aanpassingen van de ruitenwissersnelheid vastgelegd. Zo wordt het netwerk verder getraind en verbeterd in toekomstige software-updates.

Om de automatische ruitenwissers in te schakelen, tikt u op het ruitenwisserpictogram in het gedeelte “Kaarten” van het touchscreen en kiest u AUTO.

Verbeteringen van Automatisch wisselen van rijstrook

Automatisch wisselen van rijstrook is beter afgesteld en gebeurt nu met meer vertrouwen. Wanneer wordt gedetecteerd dat de naastgelegen rijstrook vrij is, gebeurt het automatisch wisselen van rijstrook sneller en assertiever.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.

Tesla Model S Pearl White Multi-Coat Wallpaper

Tesla voert wederom wijzigingen door in aanbod Model 3, Model S en Model X!

De laatste tijd is Tesla nogal wispelturig over het assortiment en prijsstellingen. Gisterenavond zijn er wederom aanpassingen doorgevoerd in het complete assortiment.

Lees verder

2019.36.2.1 (ea322ad)

Nieuwe software update! Op dit moment is er een uitrol bezig van 2019.36.2.1 (ea322ad). Bekijk hier de Nederlandse release notes!

Lees verder

Tesla Model 3 Wallpaper

Teslarific in ontwikkeling!

De laatste weken zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de start Teslarific. In de auto industrie heerst nog steeds veel verwarring, onduidelijkheid en onjuiste informatie over elektrisch rijden.

Teslarific is dan ook hét nieuwe platform voor...

Lees verder

Deel op Social Media