2019.36.2.1 (ea322ad)

Geplaatst op: 13 november 2019

Laatst bijgewerkt:


Leestijd: 2 minuten
119 x bekeken

Stopmodus

Naast de voordien beschikbare instellingen KRUIP en ROL (het vorige gedrag van het voertuig als KRUIP was uitgeschakeld) is nu een nieuwe instelling beschikbaar. STOP, die kan worden gekozen als stopmodus. Wanneer STOP is geselecteerd, blijft het voertuig regeneratieve remkracht gebruiken na het vertragen tot een lage snelheid en blijft het voertuig afgeremd nadat het volledig tot stilstand is gekomen. De instelling STOP zorgt voor een maximale actieradius en beperkte slijtage van de remmen door blijvend gebruik van de regeneratieve remkracht bij lagere snelheden dan circa 8 km/u. Zie de handleiding voor meer informatie.

U kunt de instelling van de Stopmodus wijzigen door op Bediening > Rijden > Stopmodus te tikken in de stand P (Parkeren).

Gepland vertrek

Met Gepland vertrek is het nu nog eenvoudiger om uw auto comfortabel en klaar om te rijden te houden. Sluit voor elke locatie (bijv. Thuis) uw auto aan en selecteer wanneer u wilt vertrekken. Als u de vertrektijd hebt ingesteld, plant de auto het opladen voordat de piekstroomtarieven gelden (6:00 uur). Dit verlaagt de energiekosten en garandeert consistent regeneratieve remkracht en consistente prestaties. Ook wordt automatisch climate control gestart zodat het interieur comfortabel is wanneer het tijd is om te vertrekken.

Ga naar Opladen > Plannen om Gepland vertrek voor de huidige locatie in te schakelen. Selecteer vervolgens VERTREK OM en stel de vertrektijd in. Kies hier of u Gepland vertrek de HELE WEEK of alleen op WEEKDAGEN wilt toepassen. Als u HELE WEEK selecteert, is de optie “Temperatuursvoorbereiding cabine alleen op weekdagen” beschikbaar. Schakel desgewenst dit selectievakje in.

Opmerking: Gepland vertrek voert geen temperatuursvoorbereiding van uw auto uit als de accu voor minder dan 20% is geladen. Deze functie is een verbetering en vervanging van de eerdere instelling Slimme temperatuursvoorbereiding.

Verhoging vermogen

Het vermogen van uw auto is met ongeveer 5% verhoogd, wat acceleratie en prestaties verbetert.

Automatische navigatie

Automatische navigatie start een route naar een waarschijnlijke bestemming wanneer u in uw auto stapt. Automatische navigatie brengt u naar locaties die zijn gekoppeld aan aankomende agendagebeurtenissen, naar Werk wanneer u ‘s morgens Thuis vertrekt (maandag tot en met vrijdag) en Thuis wanneer u Werk ‘s middags of ‘s avonds (maandag tot en met vrijdag) verlaat.

Tik op Bediening > Navigatie > Automatische navigatie om Automatische navigatie aan te passen. Tik op Navigeren en vervolgens op Thuis of Werk, voer de gewenste adressen en tik op Opslaan om uw werk- en thuisadressen in te stellen.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.

Tesla verkocht in november 4.116 auto’s in Nederland

Iedere maand worden de autoverkopen van de afgelopen maand weer bekend gemaakt. Oktober was een vrij "karige" maand met slechts 322 afgeleverde Tesla's: in november is dit weer explosief gestegen naar 4.116.

Lees verder

Model 3SX Tour Wallpaper

Storing opgelost: Inschrijven Model 3SX Tour weer mogelijk

Vandaag hebben we een korte storing ondervonden waardoor het inschrijfformulier niet goed functioneerde. Hierdoor was het niet mogelijk om in te schrijven voor de Model 3SX Tour.

Lees verder

Model 3SX Tour Wallpaper

Inschrijving Model 3SX Tour geopend!

Met trots presenteren wij de Teslarific Model 3SX Tour op 7 en 8 september 2019! De inschrijving is per direct geopend.

Lees verder

Deel op Social Media