2019.32.11 (bac8c51)

Geplaatst op: 29 september 2019

Laatst bijgewerkt:


Leestijd: 5 minuten
49 x bekeken

Versie 10.0

Versie 10.0 introduceert updates die zijn ontworpen met het oog op maximaal entertainment in uw Tesla. Dit zijn onder meer het Tesla Theater, meer media-opties en Cuperhead, een nieuwe Tesla Arcade-game.

Deze versie bevat ook extra Autopilot en infotainment-verbeteringen.

Cuphead – Tesla Edition

Cuphead is een klassieke ‘run and gun’ actiegame die is geïnspireerd door tekenfilms uit de jaren 1930 en waarin baasgevechten centraal staan. Speel als Cuphead en Mugnam (in singleplayer of lokale coop) en geniet van Inkwell Isle 1, de volledige eerste wereld van deze Tesla Edition van Cuphead. Reis door vreemde werelden. Bemachtig nieuwe wapens, leer krachtige supermoves en ontdek verborgen geheimen terwijl u uw schuld aan de duivel probeert af te betalen!

Zoals voor alle Tesla Arcade-games geldt, moet uw auto in de P-stand staan als u het spel wilt spelen. Start Cuphead door op Application Launcher en vervolgens op het Entertainment-pictogram > Tesla Arcade te tikken in het menu de game te selecteren.

Opmerking: Om Cuphead te kunnen spelen, is een gamecontroller met USB-aansluiting nodig. Het gedrag van de gamecontroller kan variëren afhankelijk van het merk en model.

Tesla Theater

Het Tesla Theater kunt u films en video’s bekijken wanneer uw auto in de P-stand staat. Start Tesla Theater door op het nieuwe Entertainment-pictogram te tikken in de Application Launcher en het tabblad Theater te selecteren.

Opmerking: We hebben tijdelijk de mogelijkheid om video’s te streamen via een mobiele netwerkverbinding ingeschakeld.

U kunt ook video’s verzenden om in het Tesla Theater te spelen vanaf uw mobiele telefoon voor ondersteunde theaterbronnen. Deel gewoon de videolink met de mobiele Tesla-app terwijl uw auto in de stand P staat.

Caraoke

Zink karaoke in uw Tesla met uw favoriete nummer en artiesten. U kunt Caraoke selecteren in het Media-menu. Tik op het microfoonpictogram om in te stellen of de zang moet worden afgespeeld tijdens het meezingen.

Rijvisualisatie

De rijvisualisatie is verbeterd met de weergave van extra objecten en rijstrookmarkeringen rond uw auto in meer omgevingen.

Ook kunt u nu door middel van slepen en kijken tijdelijk de beeldhoek en het boomniveau van de rijvisualisatie wijzigen. Als er een korte periode geen activiteit plaatsvindt, keert de visualisatie terug naar de standaardpositie.

Automatic Lane Change

De visualisatie van Automatic Lane Change is verbeterd met een markering van de positie in de naastgelegen rijstrook waarnaar uw auto zal gaan rijden. Als Automatic Lane Change is geactiveerd, wordt de naastgelegen rijstrook gemarkeerd met de kleur blauw en heeft de beoogde positie voor de auto een witte omtreklijn.

Op de bonnefooi of trek?

Op de bonnefooi of hebt u trek? Ga op verrassend avontuur naar een nabijgelegen attractie door op Navigeren > Bonnefooi te tikken of krijg aanwijzingen naar een door uw Tesla uitgekozen lokaal restaurant door op Navigeren > Trek te tikken. We hebben ook de plaats-pop-up bijgewerkt zodat u gemakkelijk een bijbehorende website kunt openen als die bestaat.

Kaartverbeteringen

We hebben de kaarten verbeterd zodat u makkelijk naar gewenste plaatsen kunt zoeken en navigeren. Bij het zoeken naar een bestemming omvat de automatisch aangevulde zoekopdracht nu ook de afstand tot elke voorgestelde plaats. Ook kunt u direct op de labels op de kaart tikken om snel de details van een plaats te bekijken en naar deze bestemming te navigeren.

Mobiele app

U kunt nu nog meer doen met uw auto vanuit uw mobiele app.

  • Open en sluit uw garagedeur. Er verschijnt nu een HomeLink-knop als uw auto een geprogrammeerde HomeLink-verbinding heeft.
  • Ontdooi uw auto gemakkelijk bij koud weer door maximale ontdooiing in te schakelen. Eenmaal ingeschakeld, worden de cabinetemperatuur en voorruitontdooiing ingesteld op de maximale verwarming.
  • Bekijk de download- en installatievoortgang van software-updates.
  • Verzend video’s om in het Tesla Theater af te spelen voor ondersteunde theaterbronnen door de videolink te delen met de mobiele Tesla-app.
  • Ventileer en sluit alle ramen.

Opmerking: deze functies vereisen de nieuwste versie van de mobiele Tesla-app (3.10.0 of nieuwer).

Verbeteringen in Dashcam

Dashcam kan nu de videobeelden opnemen en bewaren van zowel de achteruitkijkcamera als de vooruitkijkcamera en de zijcamera’s. Zoals gebruikelijk wordt het Dashcam-pictogram weergegeven op de statusbalk met een rode punt als de opname loopt. Tik op dit pictogram om 10 minuten aan videomateriaal te bewaren of houdt het ingedrukt om de opname te pauzeren.

Verbeteringen van bewakingsmodus

Videoclips van de bewakingsmodus worden nu in een aparte map op uw USB-station opgeslagen zodat u ze gemakkelijker kunt bekijken en beheren. De oudste videoclips van de bewakingsmodus worden nu ook automatisch verwijderd als er onvoldoende ruimte is op het USB-station en de clips van de bewakingsmodus meer dan 5 GB ruimte in beslag nemen.

Joe-modus

Door Joe-modus in te schakelen wordt het volume van de geluidssignalen in uw auto verlaagd. Het lagere volume is nog steeds voldoende om de bestuurder te waarschuwen, maar zal de passagiers (bijv. de kinderen van Joe) nauwelijks storen. Om Joe-modus in te schakelen, tikt u op Bediening > Veiligheid en beveiliging > Joe-modus.

Verbeteringen in software-update

De software-update-ervaring heeft nu meer stijl en elegantie. U weet nu welke versie van de software-update wordt gedownload en moet worden geïnstalleerd. Nadat de software-update is gestart, kunt u de voortgang van de installatie bekijken wanneer het touchscreen is ingeschakeld.

Verbeteringen voor Bluetooth-medie

Het afspelen van media vanaf een via Bluetooth verbonden telefoon is verbeterd. Er worden nu ook albumillustraties van uw apparaat weergegeven. U kunt nu direct op de het touchscreen door gekoppelde afspeellijsten bladeren. Voorts wordt de audiokwaliteit van Bluetooth-media verbeterd door de ondersteuning van een bemonsteringsfrequentie van 48 kHz.

Opmerking: Gedrag en prestaties kunnen variëren afhankelijk van het mobiele apparaat en de app. Voor intergratie van albumhoezen met iPhones is iOS 13 vereist.

Application Launcher

De Application Launcher is opnieuw ingedeeld zodat het nog gemakkelijker is om de telefoon-app te starten. Ook hebben we Tesla Arcade vervangen door Tesla Entertainment.

Bestuurdersprofiel

Naast de positie van uw stoel, spiegels en stuur slaat uw auto automatisch ook veel andere instellingen op in uw bestuurdersprofiel. Met deze release kunt u in de statusbalk bovenaan het touchscreen zien wanneer een instelling wordt opgeslagen in het geselecteerde bestuurdersprofiel.

Tesla verkocht in november 4.116 auto’s in Nederland

Iedere maand worden de autoverkopen van de afgelopen maand weer bekend gemaakt. Oktober was een vrij "karige" maand met slechts 322 afgeleverde Tesla's: in november is dit weer explosief gestegen naar 4.116.

Lees verder

Maingau / Einfach Strom Laden verhoogt prijzen vanaf 1 augustus

Maingau / Einfach Strom Laden verhoogt prijzen vanaf 1 augustus

De laadpas van Maingau / Einfach Strom Laden is zeer geliefd onder Tesla rijders die van FastNed gebruik maken. Gaat hier vanaf 1 augustus verandering in komen?

Lees verder

Model 3SX Tour Wallpaper

Inschrijving Model 3SX Tour geopend!

Met trots presenteren wij de Teslarific Model 3SX Tour op 7 en 8 september 2019! De inschrijving is per direct geopend.

Lees verder

Deel op Social Media