Tesla Modellen

In 2008 presenteerde Tesla dé elektrische sportwagen: de Tesla Roadster. Een exclusieve sportwagen gebouwd op basis van een Lotus welke in de jaren daarop opgevolgd is door andere Tesla Modellen. Let op: Tesla voert wederom wijzigingen door in aanbod Model 3, Model S en Model X!

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Vanaf € 48.980

ConfigurerenBekijk voorraadMeer informatie

Tesla Model S

Tesla Model S

Vanaf € 87.800

ConfigurerenBekijk voorraadMeer informatie

Tesla Model X

Tesla Model X

Vanaf € 93.600

ConfigurerenBekijk voorraadMeer informatie

Tesla Model Y

Vanaf € 57.000

ConfigurerenMeer informatie

Tesla Cybertruck

Vanaf ##onbekend##

ReserverenMeer informatie

Tesla Roadster

Vanaf € 215.000

ReserverenMeer informatie

Tesla Model S was/is een game-changer en basis voor toekomstige Tesla Modellen

De Roadster was bedoeld voor klein publiek (2.500 exemplaren verkocht) waarna in 2012 de Model S haar intrede maakte en het autorijden voorgoed veranderde: een game-changer.

Na het succes van de Model S is het elektrisch rijden landschap compleet veranderd. Andere automerken zagen dat Tesla een gigantische voorsprong had op onder andere accu’s, aandrijflijnen en techniek. In onze ogen is deze enorme voorsprong tot op de dag van vandaag nog niet ingehaald.

Na de Model S presenteerde Tesla in 2015 de Model X: een SUV met wel hele speciale “Falcon Wings.” Perfect voor het gezinsleven met het oog op de hoeveelheid passagiers en forse bagageruimte.

Een Tesla voor de “gewone” man of vrouw

De Roadster was, door zijn prijsstelling en aantallen, alleen weggelegd voor een beperkte groep. De Model S en Model X werden voornamelijk gekocht of geleased door (succesvolle) ondernemers. Is het rijden in een Tesla dan alleen weggelegd voor degenen met een “dikke” portemonnee?

Ruim twee jaar na aankondiging was het dan eindelijk zo ver. De eerste Tesla Model 3 is in 2018 geleverd in Amerika. Het kleine broertje van de Model S met een compleet afwijkend interieur. Geen dashboard maar één groot horizontaal scherm. Gedurfd? Zeker! Geslaagd? In onze ogen wel!

Tesla Model 3 (2018 – nu)

De Tesla Model 3 is nu al een gigantische hit. Door zijn afmetingen is hij geschikt voor de Europese markt en door de “vriendelijke” prijs is hij ook nog eens zeer aantrekkelijk voor de zakelijke markt, werknemers en particulieren.

Meer informatie

Tesla Model 3

Tesla Model S (2012 – nu)

De eerste massa geproduceerde Tesla en game-changer in de wereld van elektrisch rijden. De Tesla Model S is nog steeds een gevestigde naam sinds zijn lancering in 2012.

Meer informatie

Tesla Model S

Tesla Model X (2015 – nu)

Met zijn forse laadruimte en mogelijk om tot wel 7 personen kwijt te kunnen is de Tesla Model X een regelrechte hit. In het Nederlandse straatbeeld is deze elektrische SUV dan ook niet meer weg te slaan!

Meer informatie

Tesla Model X

Tesla Model Y (aangekondigd)

Een combinatie van de Model 3 en de Model X? Juist: de Tesla Model Y! De productie begint, naar verwachting, in 2021. Reserveren is al mogelijk!

Meer informatie

Tesla Roadster (Gen 1 2008 – 2012 / Gen 2 aangekondigd)

Waar het allemaal mee begon: een Lotus als basis en ombouwen naar een elektrische raket. Ruim 10 jaar na de 1ste generatie heeft Tesla de 2de generatie Roadster aangekondigd met weerzinwekkende prestaties: van 0 – 100 km/h in 2.1 seconde en een actieradius van 1.000, ja.. duizend, kilometer.

Meer informatie

Deel op Social Media