Teslarific in ontwikkeling!

Geplaatst op: 7 juli 2019

Laatst bijgewerkt:


Leestijd: 4 minuten
488 x bekeken

De laatste weken zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de start Teslarific. In de auto industrie heerst nog steeds veel verwarring, onduidelijkheid en onjuiste informatie over elektrisch rijden.

Teslarific is dan ook hét nieuwe platform voor automobilisten die een overstap willen maken naar elektrisch rijden met in het bijzonder Tesla. Daarnaast willen wij ook hét platform zijn voor bestaande Tesla rijders die het laatste nieuws, tips en evenementen kunnen bekijken.

In onderstaand overzicht hebben wij een opsomming gemaakt van de eerste structuur van Teslarific. Dit bericht wordt continue geüpdatet met nieuwe vorderingen.

Modellen

Met de Tesla Roadster in 2008 liet Elon Musk met Tesla al zien wat de mogelijkheden zijn met elektrisch rijden. Alhoewel er slechts 2.500 geproduceerd zijn kwam in 2012 de Model S op de markt. Een fantastische game-changer voor elektrisch rijden. Anno 2019 is er nog geen enkele fabrikant in geslaagd om de prestaties van deze 7 jaar geleden geïntroduceerde elektrische auto te evenaren.

Ondertussen zijn we alweer een aantal jaren verder en heeft de Model S alweer een face-lift (en technische lift) gehad en is de Model S, samen met de Model X, niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. De laatste productie auto van Tesla is de enorm succesvolle Model 3: het kleine broertje van de Model S. Gezien de prijsstelling en snelle levertijden zul je deze vaker en vaker tegen komen in het dagelijkse verkeer.

Daarnaast zijn er nog twee modellen aangekondigd welke nog niet geproduceerd zijn: de Model Y (combinatie van Model 3 en Model X) en de nieuwe generatie Roadster. Laatstgenoemde zal, zodra geproduceerd, te boeken gaan als snelste productie-auto ooit!

Tesla Model 3Tesla Model STesla Model X

Kennisbank

Is it a bird? Is it a plane? Nee! Het is een kennisbank! Alles wat jij wilt en moet weten en te gebruiken als naslagwerk. Wij willen iedere week één nieuwe term toevoegen aan de kennisbank (lees: Tesla Encyclopedie).

Ga naar Kennisbank >

Overige

Laadpaal

Deze pagina is nog niet beschikbaar.

Laadpassen

Door de enorme opmars van elektrische voertuigen schieten de laadpalen (zowel in Nederland als buitenland) als paddenstoelen uit de grond. Hartstikke fijn natuurlijk: laden wordt steeds makkelijker. Althans, zo lijkt het. Er zijn enorm veel aanbieders van laadpassen met allemaal verschillende prijzen en prijsstellingen. Wij hebben de beste aanbieders voor jou op een rij gezet.

Ga naar Laadpassen >

Power Wall

Deze pagina is nog niet beschikbaar.

Release Notes

Deze pagina is nog niet beschikbaar.

Wall Connector

Deze pagina is nog niet beschikbaar.

Wrappen

Deze pagina is nog niet beschikbaar.

YouTubers & Influencers

Tesla heeft de auto-industrie opgeschud. Met een fanbase die de laatste jaren enorm gegroeid is komt Tesla ook op Social Media terug. Wij hebben een lijst samengesteld van de beste en meest actieve YouTubers & Influencers. Volg ze gerust!

Ga naar YouTubers & Influencers >

Proefrit

Overweeg jij de stap te maken naar Tesla of elektrisch rijden in het algemeen? Heb je nog nooit een Tesla gereden. Laat je dan overtuigen met een proefrit in de Model 3, Model S of Model X.

Natuurlijk kun je bij Tesla Service Centers terecht voor een proefrit. Teslarific biedt jou een andere, unieke optie: maak een proefrit samen met een Tesla eigenaar. Zo krijg je ongezouten ervaringen van huidige eigenaren.

Ga naar Proefrit >

Tour

Op 7 en 8 september vindt de Model 3SX Tour plaats. Met een grote groep Tesla rijders starten we in Nederland om vervolgens door te gaan naar Duitsland, Frankrijk en België. Onderweg wordt er ook nog gestopt voor een overnachting.

Bekijk nieuwsbericht over de Model 3SX Tour >
Ga naar Model 3SX Tour >

Service Centers

Deze pagina is nog niet beschikbaar.

Maingau / Einfach Strom Laden verhoogt prijzen vanaf 1 augustus

Maingau / Einfach Strom Laden verhoogt prijzen vanaf 1 augustus

De laadpas van Maingau / Einfach Strom Laden is zeer geliefd onder Tesla rijders die van FastNed gebruik maken. Gaat hier vanaf 1 augustus verandering in komen?

Lees verder

Tesla verkocht in november 4.116 auto’s in Nederland

Iedere maand worden de autoverkopen van de afgelopen maand weer bekend gemaakt. Oktober was een vrij "karige" maand met slechts 322 afgeleverde Tesla's: in november is dit weer explosief gestegen naar 4.116.

Lees verder

Model 3SX Tour Wallpaper

Inschrijving Model 3SX Tour geopend!

Met trots presenteren wij de Teslarific Model 3SX Tour op 7 en 8 september 2019! De inschrijving is per direct geopend.

Lees verder

Deel op Social Media