Inschrijving Model 3SX Tour sluit 19 augustus om 23:59 uur

Geplaatst op: 18 augustus 2019

Laatst bijgewerkt:


Leestijd: 2 minuten
337 x bekeken

Een kleine maand geleden was het dan zover: de officiële inschrijving van de Model 3SX Tour werd geopend. We zijn nu een maand verder. Wat is er gebeurd?

Inschrijvingen

In totaal zijn er, op het moment van schrijven, 35 deelnemende Tesla’s:

  • 24x Tesla Model 3
  • 8x Tesla Model S
  • 3x Tesla Model X

De meeste deelnemers komen met twee personen:

Totaal aantal personen: 63

Voorlopige route

In eerste instantie zou de tour meerdere plekken bezoeken en voornamelijk veel snelweg kilometers bevatten. In overleg met de deelnemers is besloten om de tour voornamelijk binnendoor te laten verlopen. Dit betekent dat we nog steeds Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en België bezoeken maar dat de route qua afstand wat is ingekort.

Bekijk voorlopige route >

Inschrijving sluit op 19 augustus om 23:59 uur

De definitieve inschrijving sluit morgen om 23:59 uur óf bij het bereiken van 40 definitieve inschrijvingen. Zijn er meer dan 40 inschrijvingen? Dan kom je op de reservelijst te staan. Bij een uitvaller wordt er direct contact opgenomen.

De kosten voor de Model 3SX Tour bedragen € 100,- per persoon.

Inbegrepen:

  • Ontbijt bij Van der Valk Hotel Eindhoven
  • Overnachting (incl. ontbijt)

Sponsors

Er zijn meerdere partijen die de Model 3SX Tour een warm hart toedragen. Dit kan zijn in de vorm van sponsoring van prijzen (ja! er zijn prijzen te winnen!), kortingen of ambassadeur van de tour.

Wij willen de volgende partijen alvast in het zonnetje zetten:

WhatsApp en Facebook

Speciaal voor deelnemers is een WhatsApp kanaal (voor updates), WhatsApp groep en Facebook groep ingericht. Iedereen wordt dus actief op de hoogte gehouden van de vorderingen!

Aanvullende informatie

Extra informatie wordt natuurlijk via de website kenbaar gemaakt en ingeschreven deelnemers worden via e-mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Inschrijven voor Model 3SX Tour >

2019.32.11 (bac8c51)

Nieuwe software update! Op dit moment is er een uitrol bezig van 2019.32.11 (bac8c51). Bekijk hier de Nederlandse release notes!

Lees verder

Tesla Model 3 Wallpaper

Teslarific in ontwikkeling!

De laatste weken zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de start Teslarific. In de auto industrie heerst nog steeds veel verwarring, onduidelijkheid en onjuiste informatie over elektrisch rijden.

Teslarific is dan ook hét nieuwe platform voor...

Lees verder

Maingau / Einfach Strom Laden verhoogt prijzen vanaf 1 augustus

Maingau / Einfach Strom Laden verhoogt prijzen vanaf 1 augustus

De laadpas van Maingau / Einfach Strom Laden is zeer geliefd onder Tesla rijders die van FastNed gebruik maken. Gaat hier vanaf 1 augustus verandering in komen?

Lees verder

Deel op Social Media