Inschrijving Model 3SX Tour geopend!

Geplaatst op: 8 juli 2019

Laatst bijgewerkt:


Leestijd: 2 minuten
561 x bekeken

Met trots presenteren wij de Teslarific Model 3SX Tour op 7 en 8 september 2019! De inschrijving is per direct geopend. Inschrijven voor Model 3SX Tour >

Route

De definitieve route zal uiterlijk 5 september 2019 bekend gemaakt worden op Teslarific en via e-mail aan de deelnemers. De route wordt bepaald aan de hand van de deelnemende Tesla’s met minste range. De voorlopige route kun je hier vinden.

Door welke landen zal de Model 3SX Tour gaan?

Wat al vaststaat is het vertrekpunt: Eindhoven Supercharger (Van der Valk Hotel). Vanuit hier zal de weg zich vervolgen naar Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, België met als eindstation Eindhoven Supercharger.

Beperkt aantal deelnemers

Om het onderweg chargen vloeiend te laten verlopen is er een maximum gesteld qua aantal deelnemers: 40 Tesla’s. Zodra de 40 inschrijvingen binnen zijn zal de inschrijving ook sluiten en komt er een reserve lijst. Mocht er iemand, om welke reden dan ook, uitvallen wordt de eerstvolgende op de reservelijst benaderd om deel te nemen.

Passagiers en extra kamers

Het is toegestaan om tot maximaal 4 passagiers per auto mee te laten rijden. Tijdens het inschrijven kun je aangeven met hoeveel personen je in totaal deel wilt nemen aan de Model 3SX Tour én hoeveel kamers gewenst zijn. De eerder genoemde maximaal aantal deelnemers betreft de hoeveelheid Tesla’s, niet de hoeveelheid personen.

Kosten

De maximale kosten zijn € 100,- per persoon. Na de Model 3SX Tour wordt geëvalueerd wat de daadwerkelijke kosten zijn geweest. Indien de kosten achteraf lager uitvallen dan € 100,- per persoon wordt dit met terugwerkende kracht via bankbetaling teruggeboekt.

Inbegrepen:

  • Ontbijt bij Van der Valk Hotel Eindhoven
  • Overnachting (incl. ontbijt)

Aanvullende informatie

Extra informatie wordt natuurlijk via de website kenbaar gemaakt en ingeschreven deelnemers worden via e-mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Inschrijven voor Model 3SX Tour >

Tesla verkocht in november 4.116 auto’s in Nederland

Iedere maand worden de autoverkopen van de afgelopen maand weer bekend gemaakt. Oktober was een vrij "karige" maand met slechts 322 afgeleverde Tesla's: in november is dit weer explosief gestegen naar 4.116.

Lees verder

Tesla Model 3 Wallpaper

Teslarific in ontwikkeling!

De laatste weken zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de start Teslarific. In de auto industrie heerst nog steeds veel verwarring, onduidelijkheid en onjuiste informatie over elektrisch rijden.

Teslarific is dan ook hét nieuwe platform voor...

Lees verder

Model 3SX Tour Wallpaper

Storing opgelost: Inschrijven Model 3SX Tour weer mogelijk

Vandaag hebben we een korte storing ondervonden waardoor het inschrijfformulier niet goed functioneerde. Hierdoor was het niet mogelijk om in te schrijven voor de Model 3SX Tour.

Lees verder

Deel op Social Media